loading
Uit-
verkocht

GARE DU NORD [UITVERKOCHT]

Informatie Collapse

Voorverkoop
20,00
Deur
22,00
Datum
VR 4 DEC 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02.00
Tickets kopen

NPO Radio 6 Soul & Jazz Presents: Gare du Nord – Stronger! Clubtour. Op vrijdag 4 december pakt Gare du Nord uit op het podium van onze eigen Kroepoekfabriek. Het sfeervolle zeskoppige jazz ensemble staat al acht jaar garant voor volle zalen en een full energy uptempo show, met als stralend sexy middelpunt de van oorsprong Italiaanse zangeres Dorona Albertini. We zijn benieuwd of de Goedheiligman op 5 december een optreden van een band, die drievoudig platina én goud voor zes studioalbums behaalde, kan overtreffen..

pressclubgaredunord

Naast dat deze befaamde muzikale delegatie drievoudig platina én goud voor hun zes studioalbums behaalde, ging het album ‘Sex ‘n’ Jazz’ meer dan honderdduizend keer over de toonbank en stond het 98 weken onafgebroken in de albumcharts. Inmiddels zijn er alleen in Nederland al 300.000 albums verkocht en geniet de band een opmerkelijke internationale status.

Op 1 oktober 2015 verschijnt  het eerste nieuwe album in vier jaar tijd van Gare du Nord: Stronger! Met een sprankelende nieuwe live band onder aanvoering van zangeres Dorona Alberti duikt Gare du Nord in het najaar de clubs in om het nieuwe album en de nieuwe single Gimme That Sexy Thing  aan het publiek te presenteren. Met Stronger! is Gare du Nord helemaal de lounge voorbij; de nieuwe songs en de groovende, funky up tempo set bieden volop high energy. Naast alle nieuwe songs komen ook de vele hits zoals Marvin & Miles, You’re My Medicine  (met Marvin Gaye) en Beautiful Day voorbij in een show van zo’n twee uur. Aansluitend aan de show is er voor het publiek de mogelijkheid om de band live te ontmoeten en een ter plekke gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd of lp Stronger! te kopen. Daarnaast ontvang je op vertoon van het concertkaartje ter plekke 5 euro korting bij aanschaf van de gesigneerde cd/lp. Goede Sint-cadeau tip voor in je eigen zak. 

 

Line up:
Dorona Alberti; zang
Aron Raams; gitaar
Frank Montis; hammond B3, zang
Floris van der Vlugt; saxofoons
Guido Nijs; tenor sax
Guus Bakker; bas
Marc Schenk; drums

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event