loading
Benefit

GET TOGETHER IN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.50
Datum
ZA 19 DEC 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
04:00
Tickets kopen

Op zaterdag  19 december is De Kroepoekfabriek het decor voor Get Together In. Een knallend benefietfeest met optredens van de Vlaardingse (cover)bands The Red, De Vaart en SmallTalk! Zorg dat je erbij bent! 

Net als vorig jaar, zetten de vier vrienden, Paul, Christian, Fulco en Xavier zich weer in voor het goede doel. Wederom zullen zij, samen met andere deelnemers, in totaal met drie teams meedoen aan de  Scan Covery Trial 2016, een zevendaagse rally van 7500 kilometer door Scandinavië. Iedereen die deze geweldige sponsoractie wil steunen – én iedereen die zin heeft in een echt Vlaardings knalfeest – is welkom bij Get Together In. Dit jaar wordt gereden en gefeest voor Metakids, een stichting die onderzoek doet naar stofwisselingsziektes. De volledige opbrengst komt ten goede aan dit geweldige doel.

Dus koop een ticket, vier een feestje met de Teams van Blankert ShortLease en De Vaart, Small Talk en The Red, drink lekker een biertje en steun het goede doel! Wees er snel bij want afgelopen jaar was het feest snel en compleet uitverkocht.

Dit event wordt in zijn geheel gesponsord door Blankert ShortLease en One80 en wordt georganiseerd door de Teams van Blankert ShortLease.

De deelnemers zijn: Christian van Ouwerkerk, Paul van Ruten, Xavier Ottens en Fulco Assendelft.
De teams van Blankert Short Lease zijn te volgen via: http://www.scanct.nl (teams 17 en 18).

Dit evenement wordt georganiseerd door een externe partij; Rabobank-korting is daarom niet geldig. 

GET_TOGETHER_IN_DEF
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event