loading

GET TOGETHER IN

Informatie Collapse

Voorverkoop
15,00
Deur
17,00
Datum
ZA 27 DEC 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
04:00
Tickets kopen

Op zaterdag 27 december is De Kroepoekfabriek het decor voor Get Together In. Een knallend benefiet feest met optredens van de Vlaardingse (cover)bands The Red, De Vaart en SmallTalk en met niets en niemand dan de heren van De Wannebiezz! Zorg dat je erbij bent!
E-flyer GET TOGETHER IN 2015

Net als vorig jaar, zetten Xavier en Fulco zich weer in voor het goede doel. Wederom zullen zij, samen met andere deelnemers, in totaal met drie teams meedoen aan de  Scan Covery Trial 2015, een achtdaagse rally van 8000 kilometer door Scandinavië. Iedereen die deze geweldige sponsoractie wil steunen – én voor iedereen die zin heeft in een echt Vlaardings knalfeest – is welkom bij Get Together In. Dit jaar wordt gereden en gefeest voor het Nije Huis, een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten. De volledige opbrengst komt ten goede aan dit geweldige doel, waarover je hier meer informatie kunt vinden.
20140111_00-Get-Together-In-001_TonDelfosFotografie

Dus koop een ticket, vier een feestje met de Teams van Super Short Lease en De Wannebiezz, De Vaart, Small Talk en The Red, drink lekker een biertje en steun het goede doel!

Super Short LeaseDit event wordt in zijn geheel gesponsord door SuperShortLease en georganiseerd door de Teams van SuperShortLease. De deelnemers zijn: Koen van Ulden, Bauke Tuitel, Christian van Ouwerkerk, Arie van Ballegooie, Xavier Ottens en Fulco Assendelft.

De teams van Super Short Lease zijn te volgen via: http://www.scanct.nl (teams 17,18 en 77).


Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

 

 

 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event