loading

GOTU JIM, BOKOEDRO + MEER | GLOW

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.50
Datum
VR 28 FEB 2020
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
Minimumleeftijd
16
Genre
Hiphop/ Rap
Nederlands
Tickets kopen

GLOW is terug! De broodnodige dosis turn-up hiphop van Nederlandse bodem strijkt 28 februari weer neer in De Kroepoekfabriek. Dit keer met niemand minder dan Gotu Jim, ‘pekiduif’ Bokoedro, Brunzyn3134 en ‘Stunna v/d Wijk’ Dentalhon.

GOTU JIM

De rapper maakte eind 2017 furore op Soundcloud met zijn eerste track. De sympathieke zingrappende student had je favoriete kleinzoon kunnen zijn, ware het niet dat er smèrrige teksten uit zijn mond komen. Gotu Jim – vrij vertaald uit het sranang; Gouden Jim – heeft eind vorig jaar zijn debut, ‘Tweede Klas’ uitgebracht op Burning Fik: het spiksplinternieuwe label van Faberyayo en Abel. Met een eerste echte tour, shows op WOOHAH! en een rijzende ster staat deze gouwe boy nu ook op GLOW.

BOKOEDRO

De founding father van GLOW (tezamen met Cry). Inmiddels reikt zijn fame wel verder dan de grenzen van Vlaardingen en Schiedam en voorzag hij bijvoorbeeld Bokoesam & Jacin Trill van support tijdens hun NL-tour. Ook op Appelsap en WOOHAH! ging de crowd gek op POLODRO2k35. Naast zijn duivenfascinatie heeft Bokoedro ook een ding met de toekomst.

BRUNZYN

Straight outta Eastside met een crush op Georgina Verbaan. BrunzynBaby trok in 2018 voor het eerst veel bekijks met zijn clip ‘Flexen tot ik Sterf’ van z’n tape ‘Dingen van Bruno’. Daarna ging ‘t hard voor de blonde Vlaardinger, zo stond hij dit jaar op het album ‘Albino’ van Joost en zorgde ze samen voor de nodige moshpits op WOOHAH! Zijn meest recente single Klaar! (ft. Joost & Cartiez) was tevens genomineerd voor Song van het jaar Rotterdam. Zoals we al zeiden, Brunzyn! gaat hard. Maak je Klaar! voor een domme show. 3134!

DENTALHON

“Dentalhon, fck Dentalicious”. De sportieve Vlaardingse astronaut, die je zou kunnen kennen van nummers zoals ‘Op de Maan’ en ‘Joggen’, weet wel hoe hij een moshpit bouwt. Met zijn EP ‘Andere Wave’ bewijst hij dat hij zowel melodieus, nonchalant en ook keihard kan komen!

Informatie

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.50
Datum
VR 28 FEB 2020
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
MINIMUMLEEFTIJD: 16
Genre
Hiphop/ Rap
Nederlands
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event