loading

HAUSMAGGER | JACK FRIDAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,00
Deur
10,00
Datum
VR 30 JAN 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op 30 januari keert de ietwat ongenuanceerde Rotterdamse surf/rock-formatie Hausmagger terug naar De Kroepoekfabriek!

HAUSMAGGER: Een viermansformatie, waarvan de bassiste Myrle (‘The Beast’) een vrouw is. De half Turkse drummer Daim (‘The Beauty’), is nauwelijks 20 jaar en al zo goed dat het eigenlijk verboden is. Reid is nieuw en voorman Ted ‘Rembo’ Hausmagger, ex-TV-ster, freelance steno-dichter en wanna-be gymnastiekleraar…

Ze maken catchy,  Hollandstalige songs die,  behalve dat ze gewoon  schijtgoed zijn, tevens als een tekstueel handvat voor de liefde en het leven in het algemeen kunnen dienen. (Ted Hausmagger tegen Jakhals Eric Dijkstra in DWDD: ‘… als een man tijdens het proberen zichzelf te uiten van z’n gevoel ‘dichtklapt’… bied t onze muziek in veel gevallen uitkomst. De gozer in kwestie kan dan een nummer opzetten waardoor het meisje begrijpt wat ie eigenlijk bedoelt en wil zeggen… In veel gevallen maakt onze shit de  relatietherapeut compleet overbodig… Daarnaast is de muziek van een ongehoord gehalte,  waardoor iedereen meteen begrijpt wat er wordt bedoeld…Uhah!…’). Eind Maart 2013 verscheen in eigen beheer langverwachte plaat ‘HET ONDERSTE UIT DE MAN’ (ook op vinyl), de opvolger van de succesvolle CD ‘DICHT- & SLOOPWERK’.

3 DEAD MEXICANS ON A SKATEBOARD
Support is deze avond 3 Dead Mexicans On a Skateboard. Een Rotterdamse band die mexabillytrash speelt. Ofwel: een fijne combinatie van rock ‘n’ roll, punk à la Ramones, rockabilly en vuige gitaarrock. Frontman Ronnie Roteb is in Rotterdam een punklegende dankzij zijn verleden in bands als Railbirds, Tandstickorshooks en Jumpin’Cockroaches. Bassiste Bram Keyzer speelde behalve in het miskende Kamasutra Overdrive, samen met gitariste Joos Allen in meidenpunkband Jamrax. Drummer Carlo van den Elshout houdt het geheel simpel en stoïcijns swingend bij elkaar. They’re ready to rock your Tequila!

JACK FRIDAY
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!
jacksfriday

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event