loading

Heroes Kids

Informatie Collapse

Voorverkoop
3,00
Deur
3,00
Datum
ZA 27 APR 2013
Open
18:45
Start
19:15
Verwacht Einde
21:00
Tickets kopen

Na elf weken hard repeteren en veel plezier, is het eindelijk zover! De Heroes Kids geven een knallend concert in de Kroepoekfabriek! Heroes Kids is een kinderkoorproject voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Sinds begin februari hebben 31 kinderen uit Vlaardingen en Maassluis wekelijks gerepeteerd in het gebouw van Vele Vlaardingers Eén Huis. Resultaat: een geweldig leuke voorstelling, muzikaal omlijst, met veel kinder-popliedjes.

Het thema van de avond is ‘Familie’. Rohan Poldervaart en de Heroesband zullen de avond muzikaal begeleiden en de presentatie is in handen van Stephanie van der Waal. Zij vertelt leuke korte verhalen. Het is een echt familieconcert gegeven door kinderen voor kinderen en families.

Een leuk feit: de burgemeester van Vlaardingen heeft namens het Nationaal Comité Inhuldiging de oranje strik toegekend aan de organisator van Heroes kids.

In de voorverkoop en aan de deur kost een kaartje 3,00 euro voor volwassenen. Voor kinderen onder 10 jaar kost een kaartje slechts 0,50 euro!

Iedereen van harte welkom! Tot zaterdag 27 april!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event