loading

KAASCOUSE | HIPHOP TERMINAL

REGIONAAL HIPHOPEVENT VOOR HET EERST IN DE KF!

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
VR 17 NOV 2023
Open
20:00
Start
20:00
Verwacht Einde
23:00
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen
  1. Op vrijdag 17 november wordt Hiphop Terminal gehouden in De Kroepoekfabriek! Headliner Kaascouse wordt versterkt door Hiphop Terminal Collective, Genjitsu & Gleasix, A.D.H.D, B3lly en DJ Aris.

Kaascouse

Kaascouse vergaarde zijn bekendheid door één van de smaakmakers te zijn bij het YouTube-fenomeen PunchOutBattles. Hij is tot de dag van vandaag dan ook de meest bekeken battle-rapper van Nederland & België. Niet veel later won hij de tweede editie van het BNN VARA programma “The Next MC”. Met zijn track “Je Favoriete Nietsnut” bereikte hij dan ook een nummer 1 notering in de FunX Xcharts.

Na meerdere goed bekeken 101Barz sessies en twee delen van de Stoffig & Onvolwassen mixtape maakt Kaascouse dit jaar een comeback met zijn debuutalbum ‘Sorry Voor De Excuses’: een overduidelijk nieuw hoofdstuk in de carrière van de woordkunstenaar, waarin zijn geluid meer ontwikkeld en serieuzer klinkt dan ooit.

HHT Collective

Hiphop Terminal Collective is een collectief uit de omgeving van Rotterdam. Tijdens deze avond spelen zij een gezamenlijke show. Artiesten die deze avond onderdeel uitmaken van het collectief SiDESHOW ANTi, Cartier Reigna & Skoda. Daarnaast staan ook Genjitsu & Gleasix en A.D.H.D. op de line-up.

Hiphop Terminal wordt geopend door B3lly en DJ Aris draait de avond aan elkaar!

Informatie

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
VR 17 NOV 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:00
Verwacht einde
23:00
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen
JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event