loading
Uit-
verkocht

JOEY CAPE

LAGWAGON-FRONTMAN OP HET STADSSTRAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 12 AUG 2021
Open
19:00
Start
20:00
Verwacht Einde
22:00
Genre
Alternative & indie
Singer- songwriter
Tickets kopen

De frontman van de legendarische punkband Lagwagon komt solo naar Vlaardingen. Singer-songwriter Joey Cape staat op donderdag 12 augustus op het Stadsstrand en toegang is gratis.

Als veteraan van de Californische punkscene is Joey Cape voor velen een bekend gezicht. Met Lagwagon maakte hij furore over de hele wereld, hij speelde gitaar bij Me First and the Gimme Gimmes en was frontman van Bad Astronaut. De zanger en gitarist houdt er daarna ook een carrière op na als singer-songwriter sinds 2008. Daar voert de akoestische gitaar de boventoon. Uit die solocarrière kwamen diverse albums voort, zoals ‘Let Me Know When You Give Up’ (2019) en ‘Bridge’ (2018). Opzienbarend is ook het album ‘One Week Record’ (2016) dat geschreven en opgenomen werd in één week met diverse artiesten die hij thuis uitnodigde. Sinds Lagwagon in 2014 na negen jaar weer bij elkaar kwam, verdeelt Cape zijn tijd over beide projecten.

In tegensteling tot de mix van melodische hardcore en skatepunk die we kennen van Lagwagon, is zijn solowerk klein, intiem en veelal akoestisch. Een formule die bekend voorkomt: ook Pearl Jam-frontman Eddie Vedder maakte eerder deze stap, en niet zonder succes. Wat ons betreft kan Joey Capes solowerk zich meten met de kwaliteit van Vedder. Verwacht dus een show en muziek van hoge kwaliteit, perfect geschikt voor een locatie als het Stadsstrand!

 

De capaciteit van het Stadsstrand is beperkt en sterk afhankelijk van de maatregelen. Om de drukte goed in te schatten, is het verplicht een ticket te reserveren via De KF ticketshop. Dit is zoals gemeld geheel gratis. Er geldt een maximum van twee tickets persoon en bij de kaartcontrole aan de ingang dient één van de twee personen ook diegene te zijn die de tickets heeft gekocht. Neem dus je id mee! Dit doen we om potentiële zwarthandel te voorkomen. Als je geen id bij je hebt of als de kaartkoper is niet één van de twee bezoekers is, dan moeten we helaas de toegang weigeren.

Line-up

Collapse
JOEY CAPE
JOEY CAPE

De alombekende front van punklegende Lagwagon maakt ook te gekke muziek onder zijn eigen naam. Verwacht akoestische liedjes in de traditie van een singer-songwriter.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 12 AUG 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:00
Start
20:00
Verwacht einde
22:00
Genre
Alternative & indie
Singer- songwriter
Uitverkocht

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event