loading

KEIZER

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,50
Deur
12,50
Datum
VR 26 OKT 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Scout Out Talents is een gloednieuwe samenwerking tussen ZJ Records en De Kroepoekfabriek. En is, zoals de Zware JongenZ het treffend omschrijven, ‘de nieuwe slijper van een ruwe diamant’. Dat verdient meer uitleg.
Scout Out Talents is een maandelijks terugkerend event. De ene maand is er Scout Out Talent Night, waar nieuw raptalent zijn/haar kwaliteiten aan het publiek en de vakjury kan tonen. De maand erop volgt dan het Scout Out Main Event, een feestavond met een nationaal bekende hiphop-act. De winnaar van de Scout Out Talent Night van de maand ervoor, Donson, gaat het voorprogramma verzorgen.

Het allereerste ‘main event’ van Scout Out Talents, op vrijdag 26 oktober, wordt bekroond met een optreden van Keizer. De in Suriname geboren Rozelsky Lie A Jen rapte hij al op jonge leeftijd mee met hiphop tracks die hij voorbij hoorde komen, wat ertoe leidde dat hij al op zijn vijftiende voor het eerst optrad voor zijn eigen publiek. Hij kreeg zoveel positieve reacties dat hij besloot om teksten voor zichzelf te gaan schrijven en zijn eigen stijl te creëren  Vandaag de dag één van de meest opvallende nieuwkomers in de Nederlandse hiphop scene en zijn populariteit stijgt en stijgt. ZJ Records heeft deze bijzondere rapper weten te strikken en op 26 oktober a.s. betreedt hij het podium van De Kroepoekfabriek. In het voorprogramma staat Donson! Hij is de winnaar van de allereerste Scout Out Talents Night (28 september). Zorg dat je erbij bent…

Meer info over Scout Out Talents en het concert van Keizer vind je op: www.scoutouttalents.nl. Wil meedoen met Scout Out Talents Night en kans maken op een plek in het voorprogramma van een ‘main event’ van Scout Out Talents in De Kroepoekfabriek? Inschrijven kan ook via deze website!
Ben je benieuwd naar het voorprogramma, bekijk dan hier zijn Facebook pagina: http://www.facebook.com/donsonmusic?fref=ts

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event