loading

De KF is VIJF | BUITEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 17 SEP 2016
Open
13:00
Start
13:15

De KF is VIJF en wie jarig trakteert (op muziek). En jij bent uitgenodigd! Op zaterdag 17 september gaan wij dan ook los in De Kroepoekfabriek met de lekkerste lokale helden met jou als middelpunt op ons open terras buiten. Daarna kun jij meteen doorstrompelen naar de helden van DeWolff

De Kroepoekfabriek opende op 16 september 2011 officieel haar deuren. Nu VIJF jaar later gaan wij nog steeds sterk door. Dit was nooit mogelijk geweest zonder de hulp van onze fantastische Kroe, sponsoren en uiteraard jou als bezoeker. Dus nu is het gewoon tijd voor een goed feestje!

Op zaterdagmiddag vanaf 13.00 geven wij ons verjaardagsfeestje  voor de deur. Verwacht een lethale dosis gezelligheid, muziek en lekker eten en drinken. Een fuif als deze geef je natuurlijk niet alleen, maar met hulp van onze lokale helden: C.C. Grand, Silver Pockets Full, Petrol, Abby Lies en Sjoerd van den Boogert. Jou alleen met muziek verblijden vonden wij niet genoeg, dus hebben wij er nóg meer lokale helden tegenaan gegooid om het compleet te maken. Wij hebben een heuse Vulcaan bar, heerlijke BRLN burgers en (kroepoek)ijs van Melbalino!

Tijdschema:

13.15 Petrol
14.30 Abby Lies
15.30 Sjoerd van de Boogert
16.45 C.C Grand
18.15 Standup ’69
19.30 Silver Pockets Full

Goede muziek, lekker eten en een verdomd lekker sfeertje is waar wij voor gaan. Tot dan!

C.C. Grand
EP-RELEASE MENACER
Volgende event