loading

KRAKEN LABEL NIGHT

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 18 NOV 2016
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:00
Tickets kopen

Op vrijdag 18 november spreidt Kraken Records haar tentakels uit en grijpt iedereen met een stevige bass en nasty melodieën. Wat je kan verwachten van deze harde nieuwe speler? Drum and bass, hiphop, dubstep en trap. Regel je beste dansschoenen, want dit belooft hard te worden.

In juli van dit jaar werden er hevige schokken waargenomen rondom het Noordzee gebied, resonerend op een gemiddelde snelheid van 170 bpm. Vanuit de dieptes, onder het gegrom van heftige basslines en vuige synths, maakte het label Kraken Records aanstalten om de wereld te veroveren. Binnen de kortste keren tekende het label: DJ SPCKR (DnB/Hip Hop), Live band Tentakle (DnB/Trap/Dubstep), Shockmount (DnB) en Nick Milardi (Future Trap/DnB/Jungle Terror).

Om haar aanwezigheid voor eens en voor altijd kenbaar te maken zal dit achtarmige monster haar eerste labelavond houden in De Kroepoekfabriek te Vlaardingen. Hier ga je keihard dansen op alle bovengenoemde artiesten. Het was alleen niet genoeg om alleen deze artiesten voor jou neer te zetten. Tijdens de show van DJ SPCKR maken namelijk niemand minder dan rapper Steen en zijn zoon EZG een guest appearance.

Beware of the Kraken!

 

Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event