loading

DE LAURENBURG ON STAGE

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,50
Deur
12,50
Datum
DO 12 NOV 2015
Open
19:00
Start
19:30
Verwacht Einde
Tickets kopen

Twintig jongeren met een niet-aangeboren hersenafwijking geven op 12 november hun zelf georganiseerde benefietconcert in De Kroepoekfabriek, waar zij sinds april jl. wekelijks met elkaar hebben gerepeteerd. 
Muziek maken is leuk, brengt mensen samen en kan het zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten. Helaas is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend als het lijkt. In De Laurenburg, de jongerenafdeling van het Zonnehuis in Vlaardingen, wonen relatief jonge mensen met een niet-aangeboren hersenafwijking of spierziekte. Twintig van hen starten deze week met repetities voor hun eigen benefietconcert in De Kroepoekfabriek. De muzikanten in de groep worden gecoacht in het verzorgen van een compleet concert. Wie niet het podium wil of kan betreden, wordt door de kroe begeleid in het werken achter de schermen, als barvrouw, gastheer, marketeer, DJ of technicus.

De coaches en muzikanten begeleidden eerder de deelnemers van het het BNN programma Golden Oldies. O.a. Iwan de Reus en Tjebbe Borggreve van R2P helpen de jongeren om in twintig weken een eigen popconcert neer te zetten. De opbrengsten van het concert gaan naar het noodlijdende sportproject van De Laurenburg.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds Schiedam Vlaardingen, Rabobank Cooperatiefonds en Rotary Vlaardingen!

 

ONSTAGE

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event