loading

LEIF DE LEEUW BAND

BENELUX' BESTE GITARIST

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
16.50
Datum
VR 26 NOV 2021
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Leif de Leeuw: beste gitarist van de Benelux én voor de vijfde keer uitgeroepen als beste bluesrockgitarist van de Benelux door de lezers van De Gitarist, staat op vrijdag 26 november met zijn band in De KF als onderdeel van de ‘Where We’re Heading’-tour.

Where We’re Heading

‘Where we’re Heading’ is het inmiddels zesde album van de Leif de Leeuw Band. Het is het eerste album waarin de nieuwe zanger Sem Jansen een rol speelt.

De prijswinnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwe southern jamband sensatie van Europa. Leif de Leeuw band heeft een complete nieuwe sound. Niet alleen door de veranderde stem van Sem Jansen, maar ook omdat de band nu met twee drummers en een toetsenist speelt.

De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Leif de Leeuw Band is:
* Leif de Leeuw – gitaar
* Sem Jansen – zang/gitaar
* Jelte Noordveld – toetsen/zang
* Boris Oud – bas/zang
* Tim Koning – drums
* Joram Bemelmans – drums

Line-up

Collapse
LEIF DE LEEUW BAND
LEIF DE LEEUW BAND

De prijswinnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwe southern jamband sensatie van Europa. Leif zelf is meerdere malen verkozen tot beste (bluesrock) gitarist van Nederland en de Benelux.

NEW HAMMOND SOUND PROJECT | JAZZ IN TOWN
Vorige event
HET GEZELSCHAP
Volgende event