loading

LEKKER LAAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
Geen VVK
Deur
7,00
Datum
ZA 6 OKT 2012
Open
23:30
Start
23:30
Tickets kopen

Bad news: Boy Kid Cloud heeft gecanceld voor deze editie van Lekker Laag. Maar geen paniek, er zijn al twee nieuwe namen. En daarmee is het programma compleet!

Het programma van dit dubstepfeest gaat er als volgt uitzien:

23.30 – 00.30 uur: Krakkemikkig
00.30 – 02.00 uur: J-Dane
02.00 – 03.30 uur: Sinister Souls
03.30 – 04.30 uur: Noize | | Men

Krakkemikkig, onder het label DUB-ALL OR NOTHING e.a., kennen we natuurlijk. Zijn harde beats hebben zich eerder al bewezen als ideale toevoeging op elke Lekker Laag. J-Dane zal de sfeer zetten met zijn melodische dubstep.

Vervolgens komt Sinister Souls (label: SCUM) de boel op stelten zetten. Adriaan de Koning en Fred Huurdeman, de werkende kracht achter de Sinister Souls, creëren hun eigen visie op smerige Dubstep, met inspiratie van Drum ’n Bass, Rave, Breakcore en Techno. Ze hebben al een groot aantal successen bereikt sinds hun start in 2009. Met hun debuut EP ‘Definition of Silence’ stonden ze in de top 5 van Beatport en ze speelden op festivals als Q-Base en Qore 3.0 in de Heineken Music Hall. Ze zijn nu bezig met hun eerste album, dus bereid je voor op origineel killer-materiaal in samenwerking met onder andere Counterstrike en Limewax.

Als afsluiter staat Vlaardings duo NoiZe || Men op het podium van De KF. Maak je borst maar nat!

Bezoekers van MR. POLSKA & NOUVEAU RICHE kunnen op vertoon van hun kaartje gratis en voor niets blijven hangen voor LEKKER LAAG.

*VOOR DIT EVENEMENT MOET JE MINIMAAL 16 JAAR ZIJN.

PLINNA POPQUIZ (VERVANGER DAG VAN DE POPQUIZ)
Volgende event