loading

LEKKER LAAG | HIGH RANKIN (UK)

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 4 OKT 2014
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Op zaterdag 4 oktober gaat De KF weer Lekker Laag. KF’s enige echt eigen dubstep/drum&bass/crossbreed feest, met wederom een keiharde line-up: High Rankin (UK) + Rayzah + Spiral + Dropsgek.

High Rankin is zonder twijfel één van de meest excentrieke artiesten uit de scene. Zijn persoonlijkheid en karakter zijn verweven in zijn muziek, die luisteraars kan overweldigen en overspoelen maar op elk ander moment zomaar kan leiden tot dampende gekte op de dansvloer. Wie verder kijkt dan uitsluitend de muziek, vindt niet alleen een absoluut uniek persoon, maar tegelijk een artiest die het verweven van politieke en ethische elementen in zijn werk niet schuwt.

SPIRAL
Rotterdam is de basis van deze talentvolle DJ, die eerder zijn opwachting maakte tijdens onder meer PRSPCT en Subway XL. Spiral draait een wijde selectie aan D&B, van de lekkerste rollers, tot de hardste beukers. Alles kundig aan elkaar gemixt door dit talent uit Rotterdam.

RAYZAH
Deze bijzondere D&B DJ is geboren en getogen in het hart van Zuid-Afrika. In 2011 verhuisde hij naar Nederland, vastbesloten zichzelf te bewijzen en het te maken.

DROPSGEK
Zoals zijn naam al doet vermoeden: Prettig Gestoord. Dropsgek brengt het hardste van het hardste op het gebied van elektronische muziek. Keiharde d&b, hardcore d&b en dubstep zullen de zaal op zijn grondvesten doen schudden. Be prepared!

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

DANGERZONE
Volgende event