loading

LEKKER LAAG: BLACK SUN EMPIRE, EXODITE E.A.

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 25 FEB 2017
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Minimumleeftijd
16+
Tickets kopen

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En de tijd van gaan, is nu gekomen. Althans, voor Lekker Laag. Na bijna 6 jaar aan diepe bassen en rollende, lome of gebroken beats met vele namen uit binnen- en buitenland, gaat de stekker er uit. Maar niet zonder slag of stoot! Op 25 februari is er nog één laatste, ultieme rave. En dat doen we met wellicht de allergrootste drum ’n basshelden uit Nederland: BLACK SUN EMPIRE.

Black Sun Empire (Blackout)

Black Sun Empire is al zo’n twintig jaar actief in de vaderlandse en internationale drum ’n bassscene. Hun euforische maar soms ook harde, duistere sound heeft al menig dansvloer binnenstebuiten gekeerd. Sinds enige tijd organiseren ze ook hun eigen labelavond: Blackout. Die avonden trekken inmiddels een spoor van vernieling door zowel de VS als Nederland. Woofers away!

Exodite (Future Sickness)

Tsja, heeft deze held nog introductie nodig? Host van Lekker Laag en verreweg de hardste producer in de regio. Ook vaak te bewonderen op PRSPCT en Subway. Kwaliteit verzekerd!

Noble b2b Kevsterrr (Liquidation)

Noble en Kevsterrr hebben inmiddels hun sporen wel verdiend. Beiden zijn al jaren actief in de Rotterdamse drum ’n bassscene en trekken sinds kort flink op met Liquidation. Hun platencollectie is enorm. Je kan dan ook verwachten dat zij in hun extra lange set diep durven te gaan en hun stempel op de nacht zullen drukken!

Live visuals door Beeldenstorm

Het duo dat door het leven gaat als Beeldenstorm heeft recentelijk al menig kaak tot de vloer doen zakken met hun baanbrekende visuals tijden Liquidation. We zijn dankbaar dat deze videostrijders terugkeren op het toneel tijdens Lekker Laag!

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
ZA 25 FEB 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht einde
04:30
MINIMUMLEEFTIJD: 16+
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event