loading
Uit-
verkocht

LEKKER LAAG: BSE (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 5 APR 2014
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Op zaterdag 5 april gaat De Kroepoekfabriek weer Lekker Laag en wel met een bijzondere d&b/dupstep editie met niets en niemand minder dan Black Sun Empire, Marabou, Dropsgek en The High Class. De visuals worden verzorgd door Ocular Difference.

Het is weer eens tijd voor Lekker Laag, dé dubstep/d&b party van De KF. Dit keer met een keiharde line-up:
BLACK SUN EMPIRE
MARABOU
DROPSGEK
THE HIGH CLASS B2B SPIRAL
Visuals: OCULAR DIFFERENCE

BLACK SUN EMPIRE
Wat kun je hier meer over vertellen dan dat deze drie heren al ware legendes zijn?
Nou… hoewel je dan al redelijk de koe bij de horens vat, is er nog wel wat meer info:
Van underdog tot dé festivalafsluiter van 2013. Het harde werk van het
Utrechts drum’n bass collectief Black Sun Empire heeft zijn vruchten
afgeworpen. In de loop van de tijd hebben de heren zich ontwikkeld als grensoverschrijdende liveact. Tijdens het festivalseizoen van 2013 deden zij een zegetocht langs de grote Nederlandse festivals, waarbij ze onder andere Lowlands, Paaspop, Zwarte Cross en Festyland afsloten.
En nu? Nu is er ‘Variations On Black’, een album waar hun eigen favoriete tracks onder
handen worden genomen door een imposante lijst namen, waaronder Noisia,
State of Mind en The Upbeats. Met deze Grote Namen kijkt Black Sun Empire terug op hun indrukwekkende carrière-tot-nu-toe en laat het trio zien dat het bij de absolute wereldtop van de drum‘n bass hoort. En die wereldgasten zijn op zaterdag 5 april de headliner van KF’s Lekker Laag. Op zich al een reden om nu direct je kaarten te kopen…

Marabou
Marabou is een local met een brede muzieksmaak. Hij draait verschillende stijlen elektronische muziek en lijmt ze kundig aan elkaar. Kijk niet raar op als je in één set van duistere sferen naar pure extase reist, als ware één complete ervaring. Naast eigen producties helpt hij nu andere artiesten een beetje hoger op.

Dropsgek
Zoals zijn naam al doet vermoeden: Prettig Gestoord. Dropsgek brengt het hardste van het hardste op het gebied van elektronische muziek. Keiharde d&b, hardcore d&b en dubstep zullen de zaal op zijn grondvesten doen schudden. Be prepared!

Visuals: Ocular Difference
Dit Nederlandse VJ duo heeft de visuals verzorgt voor evenementen als Euroblast, Champion Sound, Kaputt en de Apocalypse evenementen. Ook hebben zij de eer gehad om met  een aantal van de grootste namen in de Drum ’n Bass, Dubstep en Techno scenes zoals Marky, Skism, Maduk, Thrasher, Limewax, Pegboard Nerds, Dodge & Fuski  hun VJ kunsten te vertonen. Ook de opkomende grootheden Submatik, NCT, Lifecycle, Falsh Oddysee en The Ulex hebben al gebruik gemaakt van de visuele omlijsting van Ocular Difference.

TIJDSCHEMA

23:00 – 0:00 Marabou
0:00 – 00:45 The High Class
00:45 – 01:30 The High Class B2B Spiral
01:30 – 03:00 Black Sun Empire
03:00 – 04:30 Dorpsgek

*VOOR DIT EVENEMENT MOET JE MINIMAAL 16 JAAR ZIJN.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar Lekker Laag, er kan om gevraagd worden.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event