loading

LEKKER LAAG | DROPSGEK

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
ZA 13 JUL 2013
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

http://youtu.be/lMHAwFrYWzw

Het is weer tijd voor Lekker Laag, dé dubstepavond van De Kroepoekfabriek. Deze editie is omgedoopt tot DROPSGEK EDITIE! Met een keiharde line-up!

  • DROPSGEK
  • FENRIR
  • POOLZ B2B FILTHORIME
  • EQLIZION
  • HOSTED BY DON DE BARON (NoizBoiz)

Benno Nieuwstraten a.k.a. Dropsgek is een Vlaardingse DJ en producer, die met een energieke stijl en aanstekelijk enthousiasme alles en iedereen uit zijn dak laat gaan. Hij werd aan het einde van zijn middelbareschooltijd verliefd op elektronische muziek en dan vooral dubstep en deathstep. Inmiddels zijn de tracks die hij produceert van hoog niveau en draait hij ook als DJ live sets met zijn favoriete tunes van bekende producers en zijn eigen rete harde, botbrekende, smerige doch smeuïge tracks. Weten hoe ‘ie klinkt? Download dan, gratis en voor niets, zijn EP: Metalloid of check ‘m hier op Soundcloud. Samen met vier andere dj’s en host Don de Baron, bekend van NoizBoiz,  zorgt hij voor een keiharde avond!

Fenrir is een van de hardste dubstep producers van Nederland. Hij laat zich inspireren door alles wat hard klinkt en voelt! Wil je weten hoe hard? Check het HIER!

Filthorime is een in Montenegro geboren dubstep producer. Hij begon op zijn dertiende met produceren en is thuis in verschillende stijlen, zoals hip hop, electro en house. Maar zijn grote liefde is dubstep. Momenteel werkt hij aan zijn eerste EP die dit jaar uit gaat komen. Check it out! Filthorime draait deze avond ‘back 2 back’ met Poolz, een Haagse producer, aangesloten bij Dubstep Rotterdam Records. En met promoties op websites als www.dubstep.net en releases bij verschillende plantenmaatschappijen is hij veelbelovend voor de toekomst van de dubstep scene. Luister nu!

EQlizion is een producer uit Amsterdam. Zijn muziek kenmerkt zich met veel funk en nog veel meer bass!

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert, er kan om gevraagd worden.

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event