loading

LOCAL FUTURE COLLECTIVE | OPEN CALL

Informatie Collapse

Datum
VR 7 MEI 2021
Open
19:15
Start
19:30
Verwacht Einde
Tickets kopen

Wil jij als jonge Vlaardinger invloed hebben op de stad? Heb jij toffe ideen die de stad voor jou en je leeftijdsgenoten een stukje beter maakt?  Doe dan mee met de open call van Local Future Collective op vrijdag 7 mei! De gastspreker tijdens de online bijeenkomst is niemand minder dan Jandino Asporaat!

Wat is het precies?
Deze open call staat in het teken van wat jongeren graag in Vlaardingen willen zien, nu tijdens en straks na de coronacrisis.

De call is onderdeel van een groot jongerenproject in Vlaardingen: Local Future Collective. De komende maanden gaat Local Future Collective verschillende evenementen en meet-ups organiseren voor de jongeren in Vlaardingen die het tijdens de coronacrisis enorm zwaar hebben gehad. Zo maken we Vlaardingen voor jullie hopelijk een stukje leuker!

Dus ben jij tussen de 12 en 25 jaar oud en wil je effect hebben op wat er in Vlaardingen gebeurt? Meld je dan nu aan voor de eerste (online) open call op vrijdag 7 mei om 19:30. De call is gesplitst in twee groepen, een voor de leeftijdsgroep 12-18 en een voor de leeftijdsgroep 19-25.

Aanmelden kan via DEZE link. Óf druk op de knop ‘Tickets kopen’ om je aan te melden. Heb je je aangemeld? Dan ontvang je voor aanvang van de open call een link naar de meeting per mail. Tot dan!

.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event