loading

LOS METALLICOS, RENEGADE BANDITS + SKJØR

LOKALE GRUNGE, PSYCHOBILLY PUNK EN DÉ METALLICA TRIBUTE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
ZA 25 MEI 2024
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00
Genre
Metal & rock
80's
90's
Tribute
Tickets kopen

Op zaterdag 25 mei staan er stevige gitaren op het programma in De Kroepoekfabriek, tijdens LOS METALLICOS, RENEGADE BANDITS + SKJØR! Lokale grunge, psychobilly punk en een Metallica Tribute gaan in de blender voor een avondje met de hardere genres. 

LOS METALLICOS
De band is opgericht in 2002 en heeft dus behoorlijk wat ervaring. Ook de andere bandleden spelen er al flink wat jaren op los. De band focust zich in het bijzonder op de vroegere jaren van Metallica, pak ‘m beet 1983-1988. Dat betekent vooral ‘Kill ‘Em All’, ‘Ride The Lightning’, ‘Master of Puppets’ en ‘…And Justice for All’!

Los Metallicos bestaat uit:
Danny Hetfield – Guitar/Vocals
Daniel Hammet – Guitar
Mitchell Ulrich – Drums
Martijn Burton – Bass

RENEGADE BANDITS
Vier schavuiten uit Zuid-Holland die tijdens een pandemie met elkaar verzeild zijn geraakt in een schuilplaats. Daar creëerde ze hun eigenzinnig brouwsel van duistere outlaw country gemixt met een shot obscure rockabilly blues en punk mentaliteit. Een schorre brulaap, twangy gitaarsnaren, klapperende contrabas en een spast achter het drumstel, maar met leden uit punk, psychobilly en black metalbands dacht je toch niet dat het om alledaagse country zou gaan..? Het zijn de Renegade Bandits!

SKJØR
SKJØR is een band die ontstaan is in Schiedam. De jonge muzikanten maken een mix van grunge met invloeden van Alice in Chains en Pearl Jam, maar ook Radiohead & Jeff Buckley. De band speelt energieke liveshows en de zanger is niet vies van een moshpit. 

De band bestaat uit:
Aidan Jansson – Vocals
Liam Zinsmeister – Guitar
Olivier Holweg – Guitar
Boss van Gorcum – Bass
Noah Frenks – Drums

 

 

Informatie

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
ZA 25 MEI 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht einde
00:00
Genre
Metal & rock
80's
90's
Tribute
Tickets kopen
JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event