loading

METAL TRIBUTE: FOR EVIGT (VOLBEAT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 18 MEI 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Vrijdag 18 mei halen we For Evigt in huis. De band brengt een eerbetoon aan de mannen van Volbeat. De ultieme mix tussen Johnny Cash, Metallica en Elvis!

For Evigt

For Evigt (‘Voor Altijd’, naar een nummer van Volbeat) bestaat uit vijf gasten met een grote liefde voor de ‘Elvismetal’ van Volbeat uit Denemarken. Sinds 2011 trekken ze door Nederland en België en is de band ook in Duitsland erg geliefd. Er staan al wat grote podia en festivals op het cv.

Volbeat

De Deense band Volbeat ontstond in 2001 nadat frontman Michael Poulsen zijn vorige band verliet. In het geluid is duidelijk te horen waar de inspiratie vandaan komt: rockabilly en metal. In het bijzonder Johnny Cash, Elvis en Metallica. Daardoor wordt hun muziek door de buitenstaander ook wel eens ‘Elvismetal’ genoemd.

Anno 2018 heeft de band al zes full-length albums uitgebracht en is ex-Anthraxgitarist Rog Caggiano sinds 2013 hun vaste gitarist. In 2016 tourden ze met grootheden Gojira, Alter Bridge en Like A Storm waarna in 2017 de band als voorprogramma met Metallica’s stadiontour mee mocht.

 

Voorprogramma: Fanthrax

Support komt deze avond van Fanthrax. De formatie bestaat uit muzikanten met een grote liefde voor, jawel, Anthrax. Alle muzikanten hebben hun sporen verdiend en ze zullen Anthrax zeker recht aan doen! De line-up bestaat uit:

  • Richard Beladona: vocalen (IJzeren Maagden, Floyd Flower Project)
  • Martijn Bello: bas (Appetite, Stenchtown)
  • Larry Benante: drums (Stenchtown, Los Metallicos)
  • Danny Ian: gitaar (Los Rancheros, Los Metallicos)
  • Daniel Spitz: gitaar (Los Metallicos)
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event