loading
Uit-
verkocht

METAL TRIBUTE NIGHT: IJZEREN MAAGDEN + LOS METALLICOS E.A.

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 6.50
Deur
€ 8.50
Datum
ZA 1 APR 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 1 april zullen er tijdens de eerste Metal Tribute Night bekende metalklanken door de zaal van De Kroepoekfabriek galmen. Op deze avond brengen we een eerbetoon aan de beste heavy metalacts van toen: Guns ’n Roses, Iron Maiden en natuurlijk Metallica.

 

De Metal Tribute Night is volledig uitverkocht. Er zijn geen tickets meer te krijgen, zowel aan de deur als online. Kijk even op onze FAQ voor informatie m.b.t. tweedehands tickets.

 

IJzeren Maagden
IJzeren Maagden is een Rotterdamse Iron Maiden tributeband. De band is geboren uit een gezamenlijke liefde en passie voor deze grondleggers van een nieuwe stroming Britse heavy metal. Iron Maiden ken je van nummers als The Number of the Beast, AcesHhigh, Can I play with Madness en meer. IJzeren Maagden zoekt telkens weer naar toffe afwisseling tussen bekende songs en songs die door Iron Maiden in het verleden soms niet eens live zijn gespeeld. Zowel de diepte in, als publiekslievelingen!

Los Metallicos
Metallica kan en mag niet ontbreken in dit rijtje. Hoewel deze band natuurlijk nog steeds flink doorstoomt (met onlangs een nieuw album) heeft zij wel een historie waar je U tegen zegt. Los Metallicos doet die historie eer aan en focust zich met name op de eerste jaren van de band. Je kan dus de echt oldskool trash verwachten uit de jaren ’83 en ’88 met tracks als Master of Puppets, Whiplash en natuurlijk Search and Destroy.

APEX
Apex zal de avond aanvullen met een lekker portie enthousiaste old-school thrash metal uit Vlaardingen en omstreken. De eighties sound van trash metal samen met likje old school rock is een combinatie die Apex maakt tot wat de band is. Ze openen de avond en zijn van plan visueel ook flink uit te pakken.

12248164_701776996624529_1169906780834140027_o

Appetite
Appetite is een Guns ’n Roses tributeband afkomstig van onder de rook van Rotterdam. Ze doen hun naam eer aan en coveren voornamelijk de plaat ‘Appetite for Destruction’. De onmisbare klassiekers van latere albums als Use Your Illsuion I & II ontbreken natuurlijk ook niet. De band bestaat uit vijf rockers die elk iets unieks brengen aan het geheel. Wat je kunt verwachten zijn vette riffs, stampende drums, grote uithalen en de gierende vocals van Guns ’n Roses, zoals je ze gewend bent.

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event