loading

NIEUWE VANGST: TAMARIN DESERT, BREAKING LEVEES, STANDUP ’69

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.50
Datum
ZA 19 NOV 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 19 november halen wij weer een Nieuwe Vangst binnen in De Kroepoekfabriek! De bands die deze keer aan onze hengeltjes bengelen zijn Tamarin Desert, Breaking Levees en Standup ’69. Rakel je beste sixties-look maar weer op, want wij zorgen voor de lekkerste nieuwe psychedelica en rock.

Tamarin Desert
Groove, fuzz maar vooral psychedelica met ballen. Tamarin Desert begint al een begrip te worden op dit gebied, zelfs op internationaal niveau. De Eindhovenaren waren al het vaste voorprogramma van PAUW en hebben zo al menig podium plat gespeeld. Vorig jaar waren ze ook al onderdeel van Popronde, dus aan ervaring geen gebrek. De nieuwe EP Surf Lounge is erg goed ontvangen en staat garant voor de kwaliteit die ze leveren. De psychedelische stonerrock brengt je andere sferen en laat je weer verlangen naar je lange haren en de Volkswagenbusjes.

Breaking Levees
Veel goeds komt uit Amsterdam, zo ook Breaking Levees. De naam van deze energieke psycho rock/acid blues band komt wellicht bekend voor. Het is namelijk gebaseerd op de beroemdste song uit de blues historie, namelijk When the levees break. Deze rockers hebben wellicht nog het meeste weg van Led Zeppelin, maar drukken wel een heel eigen stempel op hun muziek. Er is maar één ding dat deze swingende mannen jou beloven en dat is dat je niet stil kan staan op hun lekkere tunes.

Standup ’69
De driekoppige band Standup ’69 heeft nog wel het meeste weg van de Yeah Yeah Yeahs en Queens of Stone Age. Niks mis mee als je daar mee vergeleken wordt. Ze beschrijven zelf hun muziek als Noisy Indie Space Rock, dat zegt ons niet zo veel. Wat wel veel zegt is het feit dat ze geen basgitaar hebben, maar een bas synth. Dit zorgt voor een heel eigen geluid, waarmee ze hun trippy en energieke optredens compleet maken!

tamarin desert

Nieuwe Vangst
Nieuwe Vangst is een KF-concept dat je voor een klein prijsje kennis laat maken met de nieuwe grote bands van morgen. Een kweekvijver van Nederlandse (en af en toe ook internationale) bands die zich al hebben bewezen, maar nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Not yet… Wij zeggen je: dat gaat niet lang meer duren. Nu live van dichtbij te bewonderen in De Kroepoekfabriek, binnen niet al te lange tijd moet je in de rij voor een kaartje voor de grote zalen en festivals. Dus, grijp je kans en kom vissen bij Nieuwe Vangst.

NieuweVangst-Logo-rgb

Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event