loading

NIEUWE VANGST: THE BULLFIGHT + CORVIN SILVESTER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 8.00
Datum
ZA 3 JUN 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 3 juni kun je bij De Kroepoekfabriek terecht voor een verse Nieuwe Vangst. Tijdens deze avond staat de band The Bullfight op het podium. De band heeft duidelijke invloeden van gevierde artiesten als Tom Waits en Leonard Cohen. Voor iedereen die deelneemt aan de Haring en Bierwandeltocht op 3 juni, hebben we tevens een speciale actie!

Een trouwe schare vaste fans weet het al langer dan vandaag: The Bullfight is een van die bands die de tijd neemt, geen hype maar een underground-formatie die zich in de diepte ontwikkelt, kalm, zelfverzekerd en trefzeker.

Vanaf de eerste demo ‘Lips & Ashes’ (2004), een 70 minuten tellende donkere trip, is duidelijk dat dit een band is behept met een onvermijdelijke uitgesprokenheid. En vanaf de allereerste optredens is ook helder: of je er nu van houdt of niet, het is geen doorsnee bandjesavond die zich ontvouwt. Nu, vier albums verder, is de band toegankelijker en professioneler dan ooit, zonder aan trefzekerheid te hebben ingeboet.

Op 10 mei komt hun nieuwe en vijfde album ‘Shame, Guilt, Deception – Individuals chapter I’ uit. Nummers van dit nieuwe album zul je dus zeker voorbij horen komen!

SUPPORT: CORVIN SILVESTER

Corvin Silvester (voluit: Corvin Silvester Keurhorst-van Wees) is zanger, gitarist en acteur. Hij schrijft eigen werk en giet dit in de vorm van mooie songs of passende filmmuziek.

Zijn eigen werk kenmerkt zich door zijn indringende stem, de gelaagdheid van zijn teksten en de dynamiek van de muziek. Muziek die vaak in de categorie “Country Noir” of “Alternative Country” wordt geplaatst, maar in Nederland prima onder de noemer “Singer/Songwriter” door kan gaan. De invloeden van Johnny Cash zijn dan ook duidelijk terug te horen in de verhalende en intieme sfeer die zijn muziek oproept.

 Corvin Silvester is ook actief in (en oprichter van) de bands Crowjane en C.C.Grand en kan voor velen dus te herkennen zijn als frontman/gitarist van deze formaties. Beide acts boeken succes en zijn te vinden op diverse festivals, nationale televisie en radio en werkten samen met o.a. producer Guido Aalbers (Bertolf, Miss Montreal, Coldplay, Muse), Bernard Gepken (Lohues) en vele anderen.

ACTIE VOOR DEELNEMERS HARING EN BIERWANDELTOCHT

Loop je met je vrienden op 3 juni mee op de Haring en Bierwandeltocht? Dan mogen wij je blij maken met gratis toegang, ongeacht welke afstand je loopt. Op vertoon van je volle stempelkaart aan de kassa, printen we met alle liefde een vrijkaartje voor je uit. De perfecte afterparty! Wellicht vanzelfsprekend, maar je ontvangt één vrijkaart per volle stempelkaart. We zien je graag op 3 juni!

 

 

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event