loading

OFF THE CROSS + CONSPIRACY + SHAKING HAZE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.50
Datum
VR 19 MEI 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 19 mei staat er weer een harde avond op het programma. De bands Off The Cross, Conspiracy en Killshift verzorgen op deze avond de benodigde portie decibellen. Wees dus klaar voor snoeiharde metal.

Off The Cross

De laatste maanden haalde Off The Cross alles uit de kast om zich te kunnen tonen op alle grote en kleine podia van de Lage Landen. Vele toeschouwers vroegen wat nu de beste manier is om het genre van de band te beschrijven. Wel, het antwoord is vrij simpel: LOUD! Nu is Off The Cross klaar om hun eerste worp aan het publiek voor te stellen: ‘DIVIDED KINGDOM’. Off The Cross brengt rauwe muziek voor een ’twisted’ wereld.


Conspiracy

Een oude bekende. In oktober vorig jaar stond de band ook bij ons op het podium, om hun 20-jarig bestaan te vieren en ze zijn terug om wederom het dak er af te blazen.
De band begon in 1996 (hier in Vlaardingen!) en startte als rockband, die vervolgens uit wist te groeien tot de heavy metal sensatie die het nu is. Stevige metal, gevoelige ballads die worden begeleid door een bijzondere viool en rock ’n roll; het komt allemaal voorbij tijdens hun optredens.

FB_IMG_1459168158574

 

Shaking Haze

Shaking Haze is een Rotterdamse stoner rock/doom metal band ontstaan uit jonge, ervaren muzikanten die sinds het ontstaan van de band elkaar niet meer hebben losgelaten.
De ronkende basgitaar en beukende drums worden gecombineerd met scheurende gitaren en rauwe vocalen. De lompe, melodieuze Shaking Haze-sound die zo ontstaat doet denken aan Alice in Chains, Black Sabbath, Tool en Down.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event