loading

OPEN BEDRIJVENDAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 28 MEI 2016
Open
10:00
Start
10:00
Verwacht Einde
16:00

Op zaterdag 28 mei houdt De Kroepoekfabriek open huis tijdens de Regionale Open Bedrijvendag van Waterweg Werkt. Dé kans om te zien wat er zich zoal achter de schermen van een poppodium afspeelt. Met onder andere DJ workshops van Okkie, en een optreden van Abby Lies. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom gerust even langs!

De optredens voor deze dag zijn:

Abby Lies
Abby Lies is een veelbelovende pop/rockband, met muziek die kan worden omschreven als catchy, sfeervol en meeslepend. Nummers van Abby Lies hebben een sterke boodschap waarin bijna iedereen zich wel kan herkennen. De aanwezige rockinvloeden, voortkomend uit de gitaar van Krien de Jong, basgitaar van Peter Olthof en de strakke drums van Sander Opschoor, zijn duidelijk hoorbaar en maken een grootse indruk. De zussen Jule en Marlijn Cats leiden de nummers met hun samenzang en de elektrische klanken van de toetsen maken de muziek tot een kloppend geheel. Inspiratie wordt gehaald uit de muziek van The Editors, The Naked and Famous, White Lies en Florence and the Machine. De band speelt tussen 12:00 en 16:00 uur.

DJ Okkie
Nog nooit een workshop in De Kroepoekfabriek gevolgd?  Van 14:00 tot 16:00 uur kun je onder begeleiding van de ervaren en altijd enthousiaste DJ Oscar ‘Okkie’ Vijfvinkel (www.djokkie.nl) kennis maken met de belangrijkste DJ-technieken. Okkie Vijfvinkel is een zeer ervaren DJ: hij draait en draaide in onder andere Nighttown, WATT, Dolhuis en Bibelot te Dordrecht, het Paard in Den Haag en op vele festivals zoals Lowlands, Eurosonic/Noorderslag, Rotown en natuurlijk in De Kroepoekfabriek. Daarnaast is hij ook actief op Radio Rijnmond en teert hij inmiddels op maar liefst een dikke twintig jaar draai-ervaring. DJ Okkie is te vinden in de KF Muziekstudio.

Okkie

 

Meer informatie vind je op https://kroepoekfabriek.nl/even-binnenkijken/ .

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 28 MEI 2016
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
10:00
Start
10:00
Verwacht einde
16:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event