loading

PIEN FEITH + SNOWBLINK

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 5 NOV 2011
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

De carrière van Pien Feith heeft een wild verloop gehad: actief met eigen band of in zijprojecten Neonbelle of The Very Sexuals, van kale folk via grillige rock naar een mix van pop en elektronica in de lijn van Bat for Lashes, Fever Ray en Glasser. Op haar nieuwe plaat ‘Dance On Time’ en tijdens optredens klinkt ze ‘poppier’ dan ooit, met een geluid vol keyboards, synths en samples.

‘Dance on Time is een beat georiënteerde popplaat geworden met hints van dub, crunk en tropicalia. De stroom van opwindende nieuwe geluiden die zich dagelijks vanuit alle krochten van het internet aandienen hebben zich gemanifesteerd op de plaat. Live staat ze haar mannetje met een complete line-up inclusief bassist en drummer!

Snowblink
De uit Canada afkomstige groep Snowblink verzorgt het voorprogramma deze avond. De band bestaat uit Daniella Gesundheit en Dan Goldman. Fans van bijvoorbeeld Bon Iver komen hiermee ruim aan hun trekken: dromerige folk-pop waar je U tegen zegt.

Snowblink heeft samengewerkt met een hele keur aan artiesten, waaronder MGMT en hebben al in onder andere London, Los Angeles en Parijs gestaan.

 

BLIKOPENER: NIKO + RIXLE BLUE
Volgende event