loading

PLINNA POPQUIZ

POPQUIZ: VAN POP TOT METAL, VAN HIPHOP TOT PUNK, EN VAN 60'S TOT 20'S

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 4.00
Datum
ZA 7 JAN 2023
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
22:30

We gaan weer quizzen! Op zaterdag 7 januari is de quiz opnieuw in handen van de mannen achter de Plinna Popquiz, maar nu voor het eerst eens fysiek, niet online, gewoon in het echt, face to face! Vier keer eerder verzorgden zij een online popquiz via Zoom, maar nu gaan we het doen zonder online formulieren of antwoorden via Whatsapp, gewoon lekker als vanouds aan de slag met pen en papier.

Tijd voor een avondvullende portie muzikaal entertainment. Muziekfragmenten, van pop tot metal, van hiphop tot punk, en van 60’s tot 20’s; alles komt voorbij. Rondes variëren van algemene rondes die slaan op titels tot genre-rondes naar rondes gebaseerd rondom een jaartal of decennium Tip: stel een team samen met op elk gebied één specialist. Minimaal aantal deelnemers voor een team is twee, maximum is vijf.

Inschrijven:

Meld je team aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging met daarin een link om je ticket te kopen. Stuur deze mail door naar je teamleden, want ieder teamlid dient zijn/haar eigen ticket te kopen. Je inschrijving is dus pas definitief als je de inschrijving van je team bevestigd hebt gekregen per mail én je in het bezit bent van een eigen kaartje.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event