loading

PLINNA POPQUIZ (VERVANGER DAG VAN DE POPQUIZ)

DE DAG VAN DE POPQUIZ KEERT TERUG!

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
WO 29 JUN 2022
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde

Update vrijdag 20 mei: Helaas hebben we ervoor moeten kiezen om De Dag van de Popquiz te cancellen. Alle kaartkopers zijn ondertussen geïnformeerd. Maarrr gelukkig kunnen we een alternatief bieden; de Plinna popquiz op het Stadsstrand op 29 juni!

Check hier het Facebookevenement

25 mei 2022 is de achtste editie van de Dag van de Popquiz! Op “de dag voor Hemelvaart” kun je op tientallen locaties in het land meedoen aan een avondvullende popquiz (door de makers van de Popquiz Marathon). Net als eerdere jaren doet De Kroepoekfabriek weer mee. Er zijn weer biertjes in overvloed en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je ticket en COME OUT AND PLAY!

Wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event