loading
Uit-
verkocht
Benefit

POP TO THE TOP | BENEFIET ALPE D’HUZES [GEANNULEERD]

DOE MAAR EEN LIEDJE + HAAGSCHE BLUF | BENEFIET DOOR DERDEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 26.50
Datum
ZO 19 MEI 2024
Open
20:00
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00
Genre
Tribute

De organisatie heeft besloten het evenement te annuleren. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen.

 

CarpeDiem010 is een gemixte vriendengroep die vastbesloten is om een verschil te maken in de strijd tegen kanker. Het team bestaat uit 14 vrienden uit Vlaardingen, en bereidt zich voor op de uitdaging van hun leven: deelname aan Alpe d’HuZes op 6 juni. Met vastberadenheid, een duidelijke missie en door het organiseren van verschillende evenementen willen zij hun doel van €25.000 halen.

Ieder teamlid heeft zo zijn/haar eigen verhaal om die berg in Frankrijk te bedwingen. En om zoveel mogelijk mensen daar nog meer bij te betrekken organiseert CarpeDiem010 volgende maand het benefietconcert “POP TO THE TOP” voor Alpe d’HuZes. Op 19 mei zal De Kroepoekfabriek het podium zijn voor een avond vol muziek, humor en hoop.

Eén van de teamleden van Carpediem010 is Diana Blauw. Diana: ,,Net als vele om mij heen, heb ook ik het verlies van dierbare door de gevolgen van kanker meegemaakt. Mijn moeder heeft meer dan 10 jaar te maken gehad met deze verschrikkelijke ziekte. Samen met mijn broers en schoonzussen hebben we tot het einde voor haar gezorgd, ook grotendeels de palliatieve zorg hebben wij op ons genomen. Zonder al teveel namen op te gaan noemen van de andere mensen om mij heen die zijn weg gevallen door de kanker, ik neem ze stuk voor stuk in gedachten mee die berg op!

Elke trap op de fiets die ik doe, en elke stap die ik zal zetten met wandelen, word het afzien. Maar dit is niets in vergelijking met hoe zij allemaal hebben moeten afzien! Met heel veel liefde zal ik die ene dag, op 6 juni 2024, heel diep gaan en afzien, om geld in te zamelen voor hen die er nog wel zijn! Samen met mijn team Carpe Diem 010 willen we zoveel mogelijk geld aan donaties binnen halen. Want dit is nog steeds heel hard nodig. Zo kan er nog meer onderzoek worden gedaan en krijgen we de kanker (hopelijk) de wereld uit.’’

Het benefietconcert belooft een spektakel te worden, met lokale artiesten, zoals: Doe Maar Een Liedje en Haagsche Bluf, die belangeloos optreden om het team te ondersteunen in hun streven om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Het wordt een avond vol Pop van Hollandse bodem, voor alle muziekliefhebbers.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op de eerste donderdag van juni beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez, een berg in de Franse Alpen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is 1100 meter met een gemiddelde stijging van 7,9%.

Dit is een programma van derden, De Kroepoekfabriek faciliteert enkel de locatie.

Informatie

Voorverkoop
€ 26.50
Datum
ZO 19 MEI 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:00
Verwacht einde
00:00
Genre
Tribute
LOS METALLICOS, RENEGADE BANDITS + SKJØR
Volgende event