loading

PRINCETON

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
5,00
Datum
VR 4 OKT 2013
Open
21:30
Start
22:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 4 oktober staat de vijfkoppige band Princeton op de planken van De Kroepoekfabriek. Vijf vrienden uit Delft die elkaars kwaliteiten versterken en samen een eenheid vormen. Een échte band met een sterke onderlinge band. Lastig om te omschrijven, maar makkelijk om naar te luisteren.

Princeton heeft hun thuisbasis in prinsenstad Delft. Prinsenstad – Princetown – Princeton. What’s in a name? Het zou misschien pretentieus of een tikkeltje arrogant zijn om jezelf als prinselijk te omschrijven, maar een aantal van de prinselijke eigenschappen gaan voor deze band wel op: elegant, modern, zelfverzekerd, flair, charme…

Waarmee kun je ze het best omschrijven? Nou ja, het zou uiteraard het best zijn om naar de muziek te luisteren want ‘what you hear, is what you get’. Onder leiding van producer Michel Schoots heeft deze band de afgelopen periode – zonder moeilijke toeters en bellen – ‘gewoon’ live de demo opgenomen in de studio. Eerlijk is eerlijk, in deze band vind je geen virtuozen, wèl weten ze gezamenlijk een stukje magie te creëren: emotie. Emotie overbrengen aan hun publiek.

Ze hanteren in hun muziek een eigen stijl die toch vanaf het eerste moment heel vertrouwd
klinkt. Catchy songs die in de basis overeind blijven staan of het nu full-band óf alleen met
een akoestische gitaar en zang ten gehore wordt gebracht. Een combinatie van moderne pop en oude rock met een akoestisch randje zoals je dat niet vaak hoort. Dat zou één manier zijn om deze band te omschrijven. Maar zoals gezegd, je kunt het best gewoon naar de muziek luisteren. 

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Princeton, er kan om gevraagd worden. Bezoeker van de drum clinic van Drumbassadors kunnen op vertoon van hun ticket gratis blijven hangen voor Princeton. 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event