loading

REVENGE OF THE SYNTH

A LIVE ELECTRONIC SPACE OPERA IN A GALAXY FAR FAR AWAY...

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 16.50
Deur
€ 18.50
Datum
ZA 15 FEB 2025
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
22:30
Genre
Metal & rock
Tickets kopen

A Live Electronic Space Opera In A Galaxy Far Far Away… Op zaterdag 15 februari staat er een bijzondere show op de planning in De Kroepoekfabriek: Revenge of the Synth, een onvergetelijke avond voor Star Wars-fans én muziekliefhebbers.

Geboren in een wereld waar muziek de mensheid redde van een machtige buitenaardse vijand, nemen de Synth Troopers je mee in een ongeëvenaarde muzikale avond.

De leden van The Artificial Dance Party zijn geïnspireerd door de Star Wars films en hebben de muziek van de films getransformeerd tot hun eigen stijl en genre. Met hun epische synth-sounds, jankende gitaren en pulserende drums brengen zij alle Star Wars fans vanuit alle hoeken van het universum samen.

De betoverende optredens, ooit gebruikt om de vijandelijke formaties te verstoren, komen nu het publiek in De Kroepoekfabriek betoveren. Met hun diverse repertoire creëren de Synth Troopers een meeslepende sfeer die moed en hoop inspireert. Sluit je aan op zaterdag 15 februari als zij de ongelofelijke kracht van muziek laten zien, en De Kroepoekfabriek veranderen in een arena vol harmonie en eenheid.

Mis deze kans niet om de Revenge of the Synth live te ervaren!

Informatie

Voorverkoop
€ 16.50
Deur
€ 18.50
Datum
ZA 15 FEB 2025
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
22:30
Genre
Metal & rock
Tickets kopen
RANDY HANSEN
Vorige event