loading

SAMBAL! | JACK FRIDAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
VR 29 NOV 2013
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Het is weer tijd voor ons hardste feestje. Op 29 november vindt er weer een nieuwe editie plaats van SAMBAL! Met dit keer Meet The Storm, ClearXPath, From The Hearth en Deathtrap.

Meet The Storm is toch wel de meest ervaren band uit het rijtje. Sinds 2007 timmeren deze mannen al aan de weg. En ze zijn niet te beroerd om zichzelf helemaal te geven op het podium. Dit kunstje hebben ze al op heel podia en festivals waargemaakt. In mei van dit jaar releasde de band hun eerste volledige plaat genaamd “To what end…”.
Vorig jaar waren ze al te bewonderen op KF’s eigen festival Rock ’n Ramps. Nu keren ze terug naar Vlaardingen voor meer…

ClearXPath is één van de weinige overgebleven Straight Edge bands uit Nederland. Inmiddels zijn de mannen bezig met het opnieuw opnemen van de EP ‘Revival’, waarop ze bovendien ook een aantal nieuwe nummers zullen uitbrengen. Deze gasten brengen simpele toch snoeiharde riffs, knallende drums en teksten met een boodschap.

From The Heart heeft ook Rotterdamse als thuisbasis. De band is opgericht in 2011 en eind vorig jaar heeft de band zijn eerste demo opgenomen. De sound van From the Heart is het best te omschrijven als snelle metallic hardcore.

Deathtrap is nog maar net uit de startblokken. Afgelopen zomer speelde de band de eerste show en nu mag Vlaardingen beleven wat deze heren waard zijn…

Jack Friday
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event