loading

SAMBAL! | JACK FRIDAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,-
Deur
6,-
Datum
VR 6 JUN 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Zoals je inmiddels wel gewend bent van ons staat deze avond weer in het teken van het hardste van het hardste. En daar dan het hardste van.
Op 6 juni presenteert SAMBAL!: A Devastating Truth, Mundane en Chelsea Smile.

De Rotterdamse Deathcore formatie A Devastating Truth heeft in april van dit jaar een nieuwe EP, getiteld ‘Visionaries’  afgeleverd en het resultaat mag gehoord worden.
De energie spat niet alleen van de plaat af, wanneer deze vijf mannen op het podium staan is er helemaal geen houden meer aan. De tomeloze inzet en vastberadenheid zorgen er samen met hun eigenzinnige benadering voor dat de Deathcore van A Devastating Truth zo’n verpletterende indruk achterlaat.

Chelsea Smile is een hardcore band uit het Noorden van het land en heeft vorig jaar het debuutalbum ‘Survival of the Innocent’ uitgebracht.
Het album weerspiegelt de kijk op de wereld van de vriendengroep en hoe zij in het leven staan.
Inspiratie word gehaald bij Terror, Trapped Under Ice en Shattered Realm. In de tijd dat de band bestaat is er een aantal keer getourd door verschillende Europese landen, waar zij het podium hebben gedeeld met onder andere  Slapshot, Agnostic Front, No Turning Back en Evergreen Terrace.

Ook Mundane komt uit Friesland. Maar als je daardoor denkt dat zij hetzelfde klinken, kom je bedrogen uit. Deze band heeft meer een metalcore inslag. Met daarbij passende impact. Verwacht grommende grunts afgewisseld met melodieuze zang en furieuze riffs gecombineerd met brute beats. Verrassende veelzijdigheid dus, alles met een niet aflatende bak energie.

Jack Friday
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maanden, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!

Fotocredits: Matthijs de Vos

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event