loading

SAMBAL! | JACK FRIDAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
VR 12 SEP 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Crawlback Bookings en De Kroepoekfabriek presenteren: Sambal! De hardste avond van De KF. Op vrijdag 12 september vindt een nieuwe editie plaats, met de bands Cornered, Cold Mind en Hesperian. Het is dat ook direct de hoogste tijd voor Jack Friday. 

Cornered ontstond eind 2008 nadat verschillende Friese bands het voor gezien hielden en ‘slappe hardcore’ en ‘mieterige punkrock’ hoogtij vierden. Cornered heeft als enige doel: pure hardcore. Gitarist Franke weet daarbij van elke show een feest te maken en wordt hierbij vergezeld door zijn trouwe bandmaten. Kom gezellig naar het Cornered spektakel kijken en drink een biertje met de gezelligste band van Leeuwarden-Oost! Hesperian is a vijfledige dark melodic hardcore band uit Utrecht, die net een nieuwe EP heeft uitgebracht, getiteld ‘Breathing Through Clenched Teeth’.
Cold Mind is ontstaan uit de band dark metalcore band For Victory. Deze nieuwe start brengt een nieuwe sound en nieuwe nummers met zich mee. Is het hardcore, is het metalcore… de meningen zijn verdeeld maar de band maakt het niet uit. De heren doen wat zij zelf willen en dat is nieuwe muziek maken.

TIMETABLE
Cold Mind – 21:00 uur
Hesperian – 21:50 uur
Cornered – 22:40 uur


Jack Friday
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob die tijdens de Jack Friday van december wordt verloot. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!

jacksfriday

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event