loading

SAMBAL!

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
VR 14 NOV 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

De beste metalcoreband van Nederland, Wasted Bullet, komt weer naar De KF. En wel tijdens Sambal!, op vrijdag 14 november. Als flinke laag jus daar bovenop speelt de Vlaardingse hardcore formatie Age of Panic zijn laatste show ooit. Plus: 0181 Beatdown opent de avond. Don’t miss it!

WASTED BULLET 
Wasted Bullet onderscheidt Wasted Bullet zich met zijn unieke mengvorm van eerlijke hardcore, gecombineerd met bezwerende melodieën en muzikale tour-de-forces. Wasted Bullet is een Nederlandse melodische hardcore band uit Tilburg. Als onderdeel van een sterk vertegenwoordigde Nederlandse hardcore-scene heeft Wasted Bullet zich de afgelopen jaren laten gelden als één van de hardst werkende en meest getalenteerde hardcore bands. De band heeft sinds oprichting in 2008 het volledige proces in eigen hand gehouden, van de eerste noot tot aan de laatste boeking.

GOODBYE AGE OF PANIC
Age Of Panic maakt een mix van hardcore, metal en punk. De Vlaardingse band draait al een poos mee en heeft al veel gespeeld met grote namen als Spudmonsters, en is beïnvloed door bands als Hatebreed en Slayer. De heren speelden ook al vaker in De KF. Deze thuiswedstrijd wordt een bijzondere, want het is hun afscheidsshow.

THE MINORITY
Deze band staat bekend om zijn politiek geëngageerde hardcore-punk: kritisch, snel, hard, melodieus en DIY. Ze hopen door middel van hun muziek een nieuwe generatie ‘punkkids’ te inspireren om vooral kritisch te blijven en op te komen voor hun idealen. Als deze wereld je niet aanstaat, doe er dan wat aan! De band is in 2012 begonnen en heeft ondertussen Frankrijk, België en Duitsland doorgetourd. Ze hebben het podium gedeeld met Bad Religion, Strike Anywhere, Antillectual en the Casualties, en wie weet wat komen gaat.

Deze nu al memorabele avond wordt geopend door 0181 Beatdown uit Spijkenisse.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!


JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event