loading

SCOUT OUT TALENT NIGHT

Informatie Collapse

Voorverkoop
Geen
Deur
2,00
Datum
VR 28 SEP 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Hoe vaak heb jij al een demo verzonden, waar geen reactie op volgde? Hoelang timmer jij al aan de weg, maar toch wil het nog niet helemaal vlotten? Scout Out Talents geeft ieder hiphop talent de kans om zich van zijn beste kant te laten zien op het podium.

Scout Out Talents is een gloednieuwe samenwerking tussen ZJ Records (voorheen de ZwareJongenZ) en De Kroepoekfabriek. En is, zoals de heren van ZJ Records het treffend omschrijven, ‘de nieuwe slijper van een ruwe diamant’. Dat verdient meer uitleg…
Scout Out Talents is een maandelijks terugkerend event. De ene maand is er Scout Out Talent Night, waar nieuw raptalent zijn/haar kwaliteiten aan het publiek en de vakjury kan tonen. De maand erop volgt dan het Scout Out Main Event, een feestavond met een nationaal bekende hiphop-act. De winnaar van de Scout Out Talent Night van de maand ervoor mag het voorprogramma verzorgen. De aftrap van Scout Out Talents (Talent Night) is op 28 september 2012 in de Kroepoekfabriek. Het allereerste daaraan gekoppelde ‘main event’ op 26 oktober 2012 (waarbij de winnaar van 28 september dus de supporting act is) wordt bekroond met een show van de populaire hiphop artiest Keizer.

Meedoen? Meer informatie over Scout Out Talents, de spelregels en inschrijven vind je op: www.scoutouttalents.nl

 

 

 

 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event