loading

SILENT DISCO

Informatie Collapse

Voorverkoop
-1,00
Deur
-1,00
Datum
VR 21 AUG 2015
Open
20:00
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00

Het is weer tijd om met de voetjes van het gras te gaan tijdens KF’s Silent Disco op het Zomerterras. Op zaterdag 15 augustus worden door The Royal Plastic Entertainers alle genres in een blender gemixt en regelrecht de koptelefoons ingegoten. Verwacht een mini-disco met groots genot. Niet alleen voor de gelukkige die een koptelefoon hebben weten te bemachtigen, ook aan de zijlijn is het een vermakelijk geheel. Leeftijd: 16+.

sfeer silent disco 3

————The Royal Plastic Entertainers————
De legendarische Buurtsuper edities worden al 15 jaar lang door The Royal Plastic Entertainers gehost.The Royal Plastic Entertainers bestaan uit niemand minder dan DJ Okkie en Peter van der Stelt. Zonder deze draaideskundigen is het feestje niet compleet. Vergelijk het met een boterham zonder beleg, een taart zonder de kers en pasta zonder saus. Gelukkig zijn deze onmisbare smaakmakers tijdens de Silent Disco op het Zomerterras ook weer van de partij. Vanuit je koptelefoon ga je van house naar rock via de eighties naar de sixties en met hetzelfde gemak weer terug. Een ding is zeker, bij De Buurtsuper gaat het altijd los.

————————De Buurtsuper————————
Van alle feestjes die er bestaan, heeft De Buurtsuper misschien wel de langste houdbaarheidsdatum. Als oud Waterfront bezoeker moet je hier alles vanaf weten. Waterfront hield op met bestaan maar De Buurtsuper ging door. Andere dans-tempels als BAR Rotterdam en WATT hebben dit concept tijdelijk laten herleven en nu is het op zaterdag 19 september de beurt aan muziektempel De Kroepoekfabriek. Meer informatie vind je hier.

site25_20070515232500_Waterfront-Buurtsuper-564x130_tcm3-106711

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event