loading

SPINDOCTORS (DJ MARATHON)

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 9 MRT 2013
Open
20:30
Start
20:30
Verwacht Einde
02:00

 

SPIN DOCTORS, dé DJ marathon om te bewijzen waarom jij hét draaitalent van nu bent. Op deze zaterdagmiddag kun jij als DJ, beginner of gevorderd, je draaitalent laten zien. En, natuurlijk het belangrijkste, laten horen… Het bijzondere en toffe aan deze DJ marathon is, dat DJ’s van elk soort genre welkom zijn. Het is dan ook zeker geen standaard dancefeest. Bij deze editie staat de hardcore centraal. Kom dus gerust meehakken!

Er is ruimte voor ongeveer 24 DJ’s uit Vlaardingen en omgeving. Natuurlijk ben je als publiek ook welkom! Kom dansen op al dat draaitalent en moedig je favoriete DJ aan. Er worden non-stop van 20:30 uur tot 02:00 uur plaatjes gedraaid.

Spindoctors?
De Spindoctors van De Kroepoekfabriek zijn professionele DJ’s, die vaak ook draaien in De KF tijdens feesten en andere gelegenheden. Zij zijn als het ware de coaches van de dag en kunnen met hun ervaring jou helpen met al je eventuele vragen of moeilijkheden. Dit is de perfecte kans om jouw DJ-skills, GRATIS, te ontwikkelen, verbeteren en om een groot publiek te bereiken! En misschien wordt jij wel ontdekt…

Dus ben jij het draaitalent dat wij zoeken? Wil je laten zien wat je in huis hebt en ook nog is tips & tricks krijgen van een professionele DJ? Schrijf je dan in!

 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event