loading

SPLASH! | 12 – 16 JAAR

MOGELIJK GEMAAKT DOOR LOCAL FUTURE COLLECTIVE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 4.00
Deur
€ 6.50
Datum
VR 27 AUG 2021
Open
12:00
Start
12:00
Verwacht Einde
17:00
Tickets kopen

De hele dag in het zwembad liggen, razendsnel over een waterstormbaan klauteren, met supersnelheid over de buikglijbaan glijden en vervolgens bijkomen met een zwembadpatatje. Klinkt als een ideale vakantiedag, toch? Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Mazzelaar! Zet 27 augustus maar in je agenda, want dan kun je de hele dag zwemmen tijdens SPLASH!

Vlaardingse jongeren vertelden jongerencollectief Local Future Collective dat ze behoefte hebben aan een hele dag waterpret. LFC is direct aan de slag gegaan en heeft SPLASH! in het leven geroepen! Een exclusieve dag vol waterpret in Zwembad De Kulk in Vlaardingen. Op vrijdag 27 augustus kun je voor een klein prijsje de hele dag in het zwembad vertoeven en krijg je er een lekkere snack bij! Er is een waterstormbaan, buikglijbaan en natuurlijk kun je gebruik maken van het recreatiebad. Bij je kaartje zit een consumptie inbegrepen; een zwembadpatatje, drankje en een ijsje.

Local Future Collective

Local Future Collective is een jongerencollectief, gestart door De Kroepoekfabriek in samenwerking met de Gemeente Vlaardingen. Local Future Collective is een groep jongeren die zich hard maakt voor activiteiten voor Vlaardingers tussen de 12 en 25 jaar en invloed wil uitoefenen op de stad. SPLASH! is tot stand gekomen uit gesprekken die zijn gevoerd met Vlaardingse jeugd en vindt dus nu écht plaats op vrijdag 27 augustus.

Wil jij als jonge Vlaardinger ook invloed hebben op de stad? Wil je samen met andere Vlaardingse jongeren de koers van de stad bepalen? Sluit je dan aan bij LFC via localfuturecollective.nl! Met dit jongerencollectief brengt De Kroepoekfabriek samen met de gemeente Vlaardingen jongeren uit alle hoeken van Vlaardingen samen. Local Future Collective bepaalt wat er in Vlaardingen voor jongeren wordt georganiseerd. Lijkt dit jou wel wat en wil je meedoen? De komende tijd staat de agenda van de Local Future Collective vol met allerlei toffe activiteiten.

Informatie: Deze dag is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Ouders kunnen niet mee naar binnen, maar wel evt. ophalen en brengen.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event