loading

STEVE RAWLES

AKOESTISCHE PUNKROCK

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.50
Deur
€ 10.00
Datum
DO 4 NOV 2021
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Singer- songwriter
Tickets kopen

Steve Rawles, beter bekend als de frontman van Belvedere en This Is A Standoff, komt op donderdag 4 november solo naar De Kroepoekfabriek! Na tien jaar komt zijn solo debuutalbum ‘Bonus Room’ eindelijk op de online streamingplatforms én neemt hij het album mee op tour.

Met zijn bands Belvedere en This Is A Standoff deelt Rawles al meer dan 25 jaar zijn baanbrekende stijl van punkrock met vrienden en fans over de hele wereld. Maar daarnaast had Steve nóg een verzameling liedjes die hij met de wereld wilde delen, akoestisch. Nadat hij in 1993 zijn eerste akoestische gitaar kocht – en deze tot 2009 negeerde – begon Rawles met het schrijven van nummers die zijn eerste soloalbum zouden vormen. ‘Bonus Room’ werd een verzameling folkrocknummers die hij in mei 2011 zelf uitbracht. Het album is sinds kort op alle streamingplatforms beschikbaar. Hij heeft het album altijd al uit willen brengen, zelfs als niemand ernaar zou luisteren. Nu is het album er dus ook online én gaat hij ermee op tour door Europa. Eerder speelde Steve met This Is A Standoff in De Kroepoekfabriek en op Rock ’n Ramps. Verwacht een show met minder power, maar met meer gevoel en melancholie!

LET OP! Wij controleren onze bezoekers op een geldige QR-code aan de deur. Houd hier rekening mee wanneer je je ticket koopt. Verder verandert er niets aan je avond uit. Veel plezier alvast!

EP-RELEASE MENACER
Volgende event