loading

STEVEN VAN DER HOEVEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
DO 17 OKT 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Op donderdag 17 oktober treedt de Vlaardingse fingerstyle gitarist Steven van der Hoeven op in De Kroepoekfabriek.
http://youtu.be/mpHwp_b4otk
Steven van der Hoeven heeft zich sinds vier jaar gestort op het zogenoemde ‘fingerpicking’. En inmiddels doet hij dat meer dan zeer verdienstelijk.
Niet voor niets staat hij bij bij G7th, The Capo Company, als FingerStyle artiest aangeschreven. Zijn indrukwekkende gitaarspel leverde hem al samenwerkingen op met grote artiesten als Michael Fix, Mike Dawes, Wim den Herder en Harry Sacksioni.

Dit jaar heeft Steven zijn eerste album opgenomen: ‘Moree’.  De titel verwijst naar zijn vroegere muziekleraar, die hem motiveerde om gitaar te gaan spelen, hetgeen hij duidelijk – en dat is natuurlijk niet zo gek – niet betreurt. De plaat staat vol met afwisselende maar stuk voor stuk gevoelige nummers, die Steven op deze donderdag 17 oktober ten gehore zal brengen. En hoewel hij daar op dat podium staat met maar één enkele gitaar, laat hij je toch zonder moeite geloven dat hij zich door een bijna volledige band laat vergezellen. Geef Steven een gitaar en je droomt gegarandeerd weg bij een overvloed aan prachtige klanken. Je bent gewaarschuwd…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Steven van der Hoeven, er kan om gevraagd worden. 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event