loading

STRANDED AFTERPARTY

DE AFTERPARTY VAN STRANDED BEACHGARDEN FESTIVAL

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Datum
ZA 23 JUL 2022
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
03:30
Minimumleeftijd
18
Genre
Dance/ EDM
House & techno
Tickets kopen

Op zaterdag 23 juli zal De Kroepoekfabriek van 23:00 tot 03:30 haar deuren openen voor de Stranded Beachgarden Afterparty! Team Stranded neemt de beachvibes na Beachgarden Festival mee naar De Kroepoekfabriek voor de eerste editie van de Stranded Afterparty. Verwacht nog meer House, uitstapjes naar Techno en een feest tot in de late uurtjes!

Stranded Beachgarden Festival (op Het Stadsstrand)
Een gezellige terrasavond met live DJ’s, kunst en COCKTAILS op een klassieke Stranded locatie, die naast de zeilboot en het cruiseschip, perfect hoort in het rijtje ‘Waar ben ik nou weer gestrand?’.
Van Disco en Funk tot Soulful House, een heerlijke combinatie van genres zal te horen zijn, daarbij zijn er spotlights voor jonge kunstenaars die tijdens het event live laten zien wat ze in huis hebben.

Naast de mainstage is er dit jaar weer een toffe samenwerking met De Oase. Team Oase werkt hard aan een nieuw terrein, beschikbaar voor meer mensen, dus dat betekent meer gezelligheid! Zij zullen de tweede ‘area’ mogelijk maken dit jaar. Zo zal er opkomend talent uit de regio in deze vruchtbare omgeving de kans krijgen zich te laten zien!

 

Informatie

Voorverkoop
€ 7.50
Datum
ZA 23 JUL 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht einde
03:30
MINIMUMLEEFTIJD: 18
Genre
Dance/ EDM
House & techno
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event