loading

T-99 + Robbing Banks

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 11.50
Deur
€ 13.50
Datum
VR 22 SEP 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

T-99 brengt op vrijdag 22 september rootsrock van hoog niveau. De driemansformatie draait al een tijdje mee en maakt met rock ’n roll en rhythm ’n blues doordrenkte muziek, maar is ook niet vies van invloeden uit de surf, bluegrass, jazz, country, swamprock, folk en punk. Het support komt van eenmansband Robbing Banks. Zijn karakteristieke stem in combinatie met vuige garagerock laat je denken dat je naar een volledige band aan het luisteren bent.

T-99

Het trio uit Amsterdam draait al sinds 1999 mee en heeft, na een korte stop in 2009, opnieuw de boel wakker geschud met als meest recente prestatie het zesde album ‘BEDLAM!’ uit 2016. T-99 heeft door de jaren heen mogen optreden met legendes als wijlen Chuck Berry (!), Dr John en Little Feat en kon de goedkeuring wegdragen van BBC’s Mark Lamarr. Ze performden in radioshows en tv-programma’s over de hele wereld, deden honderden shows en hielden er diverse zijprojecten op na, waaronder Cuban Heels en het graag geziene Maison du Malheur.

Verwacht een show die een je schop onder je hol geeft en opnieuw laat ontdekken wat er zo goed is aan dat heerlijke, vuige en rammelende geluid van de rootsrock.

Robbing Banks

Plots was hij daar… one-man-band Robbing Banks. De karakteristieke stem van Robin van Saaze (voorheen Taxi to the ocean en Drive like Maria) in combinatie met  krachtige, rauwe garage rock laat je denken dat je naar een  volledige band aan het luisteren bent. Maar niets is minder waar! Robbing Banks zingt, schreeuwt en tiert al rammelend op zijn gitaar terwijl hij rake klappen uitdeelt met de kick en snare bij zijn voeten, waarbij hij feilloos van hard naar zacht gaat en van vuig naar intiem. De one-man-band werd geselecteerd voor de Popronde, deed ‘de minuut’ bij De Wereld Draait Door en het voorprogramma voor o.a. Seasick Steve, Curtis Harding en The Deaf.

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event