loading

TESSA ROSE JACKSON

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 18 AUG 2013
Open
12:00
Start
16:00
Verwacht Einde

We gaan buitenspelen! Het Zomerterras vindt plaats van vrijdag 16 augustus tot en met zaterdag 31 augustus 2013. En ook dit jaar hebben hebben het Zomerterras en De Kroepoekfabriek gezamenlijk een aantal bands geprogrammeerd. Zo is op zondag 18 augustus Tessa Rose Jackson live te bewonderen.

Tessa Rose Jackson is naast singer-songwriter ook multi-instrumentalist, arrangeur en producer. Deze hippie dochter groeide op met de klanken van The Beatles, Bob Dylan en the Beach Boys. Zelf omschrijft zij haar muziek meer als een kruising tussen een toegankelijkere Feist, een iets meer poppy Fleet Foxes, een vleugje Ray Lamontagne en een beetje Edward Sharpe. Tijdens haar live-optredens zoekt Tessa Rose Jackson graag de spanning op tussen klein en intiem en groots en energiek. Met een groot scala aan instrumenten (drums, gitaar, trompet, trombone, xylofoon en mandoline) die ze ook nog eens voor het overgrote deel zelf bespeelt, weet zij de spanning goed vast te houden.

Uitgeroepen tot ’12 van 3 voor 12 van 2013’ en Hollandse Nieuwe. En…. na uitkomst van haar debuutalbum door iTunes benaderd of ze haar single ‘Lost and Found’ mochten bombarderen tot gratis single van de week! Dat belooft wat voor deze eerste zondagmiddag in het park!

Maar er is meer! Kijk voor het volledige programma van het Zomerterras op:
www.zomerterras.nl 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event