loading

THE DEAD FLOWERS

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,00
Deur
10,00
Datum
ZA 12 SEP 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Zaterdag 12 september staan The Dead Flowers in De Kroepoekfabriek. Een Schiedamse Rolling Stones tribute band. Met dit keer een ode aan de alweer 45 jaar oude ‘Get Yer Ya-Ya’s Out’; misschien wel de bekendste live LP ooit. 

IMG_0530

The Dead Flowers is een band die – zoals de bandleden zelf zeggen – geen introductie behoeft als je van de Stones houdt. Vorig jaar presenteerden ze al een stampvol eerbetoon aan ‘It’s only Rock ’n Roll’. En nu het in september exact 45 jaar geleden is dat ‘Get Yer Ya-Ya’s Out’ het levenslicht zag, kunnen de mannen dit niet geruisloos aan zich voorbij laten gaan. Gelukkig maar, want we zouden lichtelijk teleurgesteld zijn als ze dat wel deden. Uiteraard wordt deze avond aangevuld met de grootste hit en albumtracks uit het overige Stones oeuvre. Een setlist van zo’n dertig nummers, en wat voor eentje; de retestrakke drums, ronkende bas, geniale pianomelodieën en Telecasters zorgen ervoor dat je met je ogen dicht jezelf weer terug waant in het Stones-tijdperk.

THE SPLINTER BROTHERS
De avond zal worden afgetrapt door een optreden van de eveneens Schiedamse Splinter Brothers. ‘Same Father different mothers’. Bestaande uit Marcel (gitarist en de oudste), Jan (zanger), Koos (bas) en Karl (drummer en de jongste) Splinter. Om de broers te zien spelen is al een waar genoegen, maar waar het natuurlijk vooral om draait is de goede sound. Te concluderen is wel dat muzikaliteit in de familie zit.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event