loading
Uit-
verkocht

THE VICES

De nieuwe britpopsensatie van Nederland

Informatie Collapse

Voorverkoop
uitverkocht
Deur
nvt
Datum
VR 23 APR 2021
Open
19:00
Start
19:30
Verwacht Einde
20:45
Genre
Indierock/ alternatief
Pop
Rock
Tickets kopen

Op vrijdag 23 april staat The Vices in De KF. De band combineert de britpop met een snuf surf en verovert in rap tempo het land met airplay op Kink en 3FM, shows op Eurosonic, de Popronde en veel meer. Het concert is onderdeel van een drietal testevenementen in De Kroepoekfabriek en voor bezoekers gelden wat bijzondere voorwaarden.

Het viertal uit Groningen heeft verschillende achtergronden en in plaats van te schuren en botsen, weten de vier heren elkaar te inspireren en motiveren. De muziek is onvervalste britpop en garage, in hun eigen woorden ‘een mix van Cage The Elephant en The Strokes met een snuf surf’. Op eerdere EP’s hoor je al duidelijk dat de band zoekt naar uitersten. In het op 12 maart verschenen debuutalbum ‘Looking For Faces’ vind je dit ook weer terug: strak en explosief, speels en dansbaar. Ze blazen je met een grote glimlach van je sokken.

The Vices opende eerder al voor Yungblud en tourde door heel Engeland. Eurosonic en de Popronde werden rap veroverd. De track ‘Boy’ werd hun toegang tot 3FM-talent en ook op Kink is de band inmiddels niet meer weg te denken. Shows in poptempels als Vera, Doornroosjee en Hedon zijn inmiddels uitverkocht. Genoeg redenen om bij deze super exclusieve show in De KF te willen zijn.

Dit concert is volledig uitverkocht.

 

Testen voor Toegang

Dit concert vormt onderdeel van een drietal evenementen in De Kroepoekfabriek waarbij de overheid experimenteert met een ’terugkeer naar normaal’, onder de noemer Testen voor Toegang. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft door het gehele land diverse poppodia, theaters, musea en monumenten geselecteerd om deel te nemen. Voor bezoekers van deze evenementen geldt dat ze zich (verplicht) moeten testen, maximaal 40 uur voor aanvang van het evenement, dit is gratis. Ben je al gevaccineerd? Ook dan moet je getest worden. Dit kan alleen bij speciale teststraten door het land en met behulp van de gratis CoronaCheck-app. Aan deur kan zo, naast je ticket, een negatieve coronatest getoond worden, waarna wij je toegang kunnen verschaffen tot het concert. Een afspraak maken om jezelf gratis te testen kan alleen op https://www.testenvoortoegang.nl/ vanaf twee weken voor aanvang van het evenement.

Ondanks de negatieve testuitslagen is dit wel een zitconcert met 1,5m afstand, beperkte capaciteit en hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Na afloop hoef je niet opnieuw te testen. Naast het overheidstraject Testen voor Toegang experimenteert ook collectief Fieldlab in Utrecht momenteel met heropening van de horeca.

Heb je reeds last van coronaklachten? Laat je dan wel [testen bij een reguliere GGD-teststraat](https://www.coronatest.nl). Negatieve testen in de reguliere GGD-teststraten zijn niet geldig als toegangstest.

Line-up

Collapse
THE VICES
THE VICES

Verschillende achtergronden kunnen botsen en schuren, maar in het geval van The Vices eerder inspireren en motiveren. The Vices brengen een contrasterende mix van britpop en surfrock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant. Op haar eerdere EP’s hoorde je al dat de band op zoek is naar uitersten. Strak en explosief of speels en dansbaar; het maakt eigenlijk niet uit. De Groningers blazen je met een brede lach van je sokken. In maart verschijnt het debuutalbum ‘Looking For Faces’.

Informatie

Voorverkoop
uitverkocht
Deur
nvt
Datum
VR 23 APR 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:00
Start
19:30
Verwacht einde
20:45
Genre
Indierock/ alternatief
Pop
Rock
Uitverkocht

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event