loading

THIS IS FRENCHCORE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
ZA 28 MEI 2016
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Jawel, weer een nieuw feestje in De Kroepoekfabriek! Op zaterdag 28 mei krijgt La Revolution een vervolg, en wel in de vorm van This is Frenchcore. De naam zegt het al, deze editie staat in het teken van keiharde Frenchcore. Met niet de minste line-up!

Loezle
Een dame die wekelijks te horen is op Gabber.fm met haar eigen show genaamd Cult of the Amen. Een show waarin ze wekelijks laat zien wat haar skills zijn, denk hierbij aan: Hardtek/Reggaetek en uiteraard Frenchcore en vele andere invloeden. Deze avond zal ze dan ook een keiharde set gaan neerzetten.

Sinister Seven
De winnaar van de vorige DJ contest. Een DJ/producer die in een jaar ENORME stappen heeft gezet. Staat nu op feesten in Barcelona, Zwijndrecht (BE), Krefiel (DE) en nu dus weer hier. Hij zal veel van zijn tracks gaan showen en uiteraard zijn gevarieerde trackkeuze!

Nielos Vs. Snoepertrooper
Een duo wat ook te zien was op de vorige editie. Deze twee dj’s zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben veel mooie feesten meegemaakt. Het is een combinatie van Nielos zijn liefde voor melodieën en Snoepertrooper met zijn liefde voor snelheid. Dat leverde al vele goeie mixen en dj sets op dus dit duo mag je zeker niet missen!

Zyklon
Hometown hero! Deze man wonend in Vlaardingen is enorm populair als je het hebt over de Frenchcore scene, draait over de hele wereld en zit op het grootste label van dit moment, namelijk Peacock Records. Hij zal met zijn enorme hits en energie de main act zijn van dit feest!

Chem D
Een grote jongen in de Frenchcore scene, die op deze avond eens wat tunes komt draaien in Vlaardingen. Hij zal zijn nieuwste tracks laten klinken die vaak genoeg in de top100 van Hardtunes te zien zijn.
Je mag veel gaan verwachten tijdens de set van deze aanwinst.

Sloperij Janssen Vs. Insaniac
Als je het laatste keer niet hebt meegemaakt heb je een hoop gemist, dit was ongelofelijk vet! Maar, goed nieuws: ze zijn weer terug en zullen uiteraard hun best doen dit te evenaren  of misschien zelfs voorbij te streven. Verwacht het hardste en het gekste op de snelste BPM’s!

DJ Contest
Net zoals de vorige keer is er ruimte voor nieuw talent. Het is dit keer mogelijk om een mix op te sturen van 30 minuten. Elke mix wordt (zonder dat het “jurylid” de naam ziet) beluisterd. Uit deze lijst wordt één winnaar gekozen die het event mag aftrappen. Grijp je kans!

Timetable:
23:00 – Dj Contest Winner
23:45 – Loezle
00:30 – Sinister Seven (BE)
1:15 – Nielos Vs. SnoeperTrooper
2:00 – Zyklon
3:00 – Chem D (IT)
3:45 – Sloperij Janssen Vs. Insaniac

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event