loading

TOKOLOKO met o.a. ABOUT TODAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
ZA 12 NOV 2011
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek organiseert elke maand een zaterdagavond, die in het teken staat van regionaal talent. Tokoloko staat voor een avondje relaxed regionale bandjes kijken! Deze tweede editie wordt weer genieten, met onder andere:

About Today
In 2008 nog een studio-project, in 2011 een volledige band die klaar is voor het grove geschut. About Today zoekt een passende mix tussen indie en pure rock, met invloeden van onder andere dEUS, Foo Fighters en Moss. In 2011 hebben zij een demo uitgebracht, momenteel zijn de mannen begonnen aan het schrijfwerk voor hun eerste album.

The Muff
Deze alternatieve popband haalt haar jeu uit het brengen van vernieuwende songs. Met een scherpe moderne twist, tovert The Muff haar vintage stijl om tot een werkelijke sensatie. Invloeden van oa The Beatles, Pink Floyd en Queens of the Stone Age zorgen voor frisse liedjes in een originele geraffineerde stijl, die in de huidige muziekscene nog lijkt te ontbreken.

Luna One
Ooit begonnen ze als een poppunk-bandje, maar dankzij enkele bandwisselingen en muzikale groei is Luna One geleidelijk gevormd tot wat het nu is. Sinds september 2009 maken ze met hun ‘Do-It-Yourself’ attitude flinke stappen. Van hard tot verfijnd en van ingetogen tot bombastisch: Luna One maakt rock zoals er niet eerder gehoord is!

 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event