loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 10 APR 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken! Dit maal staan er weer drie lekkere bands op het podium van De Kroepoekfabriek, namelijk De Wet, The People Tree en Monster Machine.

DE WET
Geen gedoe, maar knallen. Dat is wat De Wet je belooft. De band bestaat uit drie Rotterdamse vrienden, die geïnspireerd zijn door klassieke vuige blues en motown uit de jaren ’50. Muziek maken doen zij zonder elektronische productie, dus gewoon inpluggen en zweten! Live verwachten wij precies hetzelfde.

THE PEOPLE TREE
De vierkoppige Schiedamse powerband The People Tree maakt rock die doet denken aan bands als Oasis, maar dan met de kracht van Queens of the Stone Age of Foo Fighters. Live maken de heren er bovendien altijd een feestje van, dus mis het niet!

MONSTER MACHINE
Monster Machine is een gezelschap dat zijn naam eer aandoet. De band put inspiratie uit gevestigde namen als Black Sabbath, Masters of Reality en The Cult en smeedt deze inspiratie tot krachtige songs die je gegarandeerd van je sokken blazen!

Aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt van alle Tokoloko-bands van 2014. De bands die de meeste aanhang weten mee te nemen zijn verzekerd van een plekje op KF LIVE!

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 10 APR 2014
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEK
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event